Postmus – Inspiratie voor in de tuin

postmus.nl - logo

Eindelijk is het weer zo ver: de zon schijnt, de bloemen bloeien en het is weer tijd om onze tuinen klaar te maken voor de zomer. Het is tijd om te genieten van het buitenleven en daar hoort een prachtig aangelegde tuin bij. In deze blog gaan we op zoek naar inspiratie voor het creëren van jouw eigen droomtuin. Bij Postmus hebben we alles wat je nodig hebt voor het realiseren van jouw droomtuin.

Postmus.nl -Tuinhuizen

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor het ontwerpen van een tuin zijn eindeloos. Maar waar begin je? Een goed begin is het halve werk en daarom hebben wij bij Postmus de nodige inspiratie voor je op een rijtje gezet. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een watertuin, een bloementuin, een moestuin of een klassieke tuin waarbij het gazon het middelpunt is. Het is belangrijk om te bedenken welke planten en bloemen het beste in jouw tuin groeien en om rekening te houden met de ligging van de tuin. Als jouw tuin bijvoorbeeld op het noorden ligt, dan zijn er andere planten die je zou kunnen kiezen dan wanneer je tuin op het zuiden ligt.

Trends

Een andere trend die we dit jaar veel zien is de opkomst van een groene muur. Dat klinkt misschien gek, maar het is eigenlijk een levende muur waarbij planten als het ware de muur bedekken. Het zorgt voor een speels en natuurlijk effect. Ook zien we veel stadstuinen waarbij verticaal tuinieren centraal staat. Hierbij worden planten op verschillende hoogtes neergezet waardoor er veel meer groen in de kleine ruimte past.

Accessoires

Maar niet alleen planten zijn belangrijk in de tuin. De juiste accessoires kunnen jouw tuin helemaal af maken. Denk aan mooie tuinmeubels, gezellige verlichting en bijvoorbeeld een buitenhaard voor de lange zomeravonden. Bij Postmus hebben we alles wat je nodig hebt om van jouw tuin een waar paradijs te maken.

Bij Postmus weten we als geen ander hoe belangrijk het is om je tuin goed te onderhouden. Gereedschap en tuingereedschap mogen dan ook niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan een heggenschaar, een grasmaaier, een schoffel en natuurlijk een bezem om de bladeren van je terras te kunnen vegen. Wij hebben alles wat je nodig hebt om je tuin mooi te houden.

Een tuin is meer dan alleen planten en bloemen. Het is een plek waar je tot rust kunt komen, kunt genieten van de natuur en waar je mooie herinneringen kunt maken met vrienden en familie. Bij Postmus weten we als geen ander hoe belangrijk je tuin voor je is en daarom helpen we je graag met het creëren van jouw droomtuin. Kom langs in onze winkel om onze tuinproducten en gereedschap te bekijken en laat je inspireren door onze prachtige showroom. Onze experts staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw tuin. Tot snel bij Postmus!