Heb jij al vuurwerk in huis?

vuurwerk

vuurwerk

Nu het einde van het jaar langzaam aan het naderen is, wordt het ook tijd om spullen in huis te halen voor een groot feest. er zijn dan veel spullen die jij moet hebben. Denk dan aan genoeg eten en drinken. Ook vuurwerk is nooit verkeerd om te hebben. Nu is het alleen nog maar de vraag wat voor een knallers jij in huis moet halen. Vaak is dat nog wel een lastige keuze en dat is dan ook niet zo gek. Daarom moet jij ook rustig de tijd nemen om te kijken wat het beste is voor jou. Er is namelijk genoeg keus tussen allerlei verschillende soorten knallers.

vuurwerk

Waarom?

Waarom moet jij nou knallers in huis halen? Om te beginnen hoeft het niet heel erg groot te zijn. Je kunt ook een paar kleine dingen afsteken. Daarnaast is het zo dat jij voor jouw vrienden of familie een mooie show kan opzetten en dat is fijn. Je geeft hierdoor ook nog eens meer sfeer. Vuurwerk komt dan ook nog eens in allerlei verschillende vormen en maten. Dus je hebt sowieso genoeg keus en kan gegarandeerd iets vinden dat jij leuk vind om af te steken. Neem daarom zo snel mogelijk een kijkje.

Kinderen

Ook voor de kinderen is het goed om iets van knallers te hebben en dat is dan ook zeker mogelijk. Er is ontzettend veel leuks voor kinderen. Er zijn dan ook nog eens hele pakketten speciaal voor kinderen dus dat maakt het ook wel een stuk makkelijker om vuurwerk te vinden dat jij aan je kinderen kan geven. Neem daarom snel een kijkje en wie weet vind jij het wel iets. De knallers voor kinderen gaan gelukkig lang niet zo hard en het is dan ook categorie een. Dit mag dus het hele jaar worden afgestoken.

Sier

Wat natuurlijk ook nog razend populair is en jij zeker moet hebben is iets van sier knallers. Dit kunnen dan potten zijn, maar ook vuurpijlen doen het best wel goed. Bekijk dan ook zeker verschillende soorten knallers die voor de sier zijn. Potten komen namelijk in allerlei verschillende vormen en maten. Sommige zijn dan ook een paar minuten bezig en andere doen het maar een paar seconden. Er zit dus weldegelijk verschil in. Dat geldt natuurlijk voor bijna al het vuurwerk. Knallers voor de sier die zijn niet het gehele jaar beschikbaar om te halen.

Categorieën

Zoals eerder al is benoemd zijn er knallers die vallen onder de eerste categorie of op de tweede. In totaal zijn er vier categorieën vuurwerk die gebruikt worden. De eerste categorie mag je het hele jaar afsteken en dat wordt dan ook best wel veel gedaan. De tweede mag alleen op oudejaarsdag worden afgestoken. Deze gaan dan ook een stukje harder en dat merk je dan ook wel. Dan heb je ook nog categorie drie en vier. Deze mogen niet door de consument gebruikt worden en doe dat dan ook zeker niet. Het levert alleen maar problemen op en dat wil je natuurlijk niet.