Comfortabel met Frans bed!

Frans bed

Jij hebt een kleine kamer waar nog maar net een bed in past en je bent op zoek naar een goed matras voor op het bed. Dan kan het zo zijn dat jij lang aan het zoeken bent. Misschien ben je ook op zoek naar een nieuw bed die minder ruimte in beslag neemt en dat is logisch. Als een bed namelijk te veel ruimte in beslag neemt in de kamer dan kun je er weinig doen en dat is niet fijn. Daarom is het goed om te kijken naar een Frans bed. Dit is een type bed dat niet zo heel erg veel voorkomt, maar dat neemt niet weg dat het niet fijn kan zijn. Mocht je het niet kennen dan is dat ook zeker niet erg. Wellicht heb jij er wel eens een gezien zonder erbij stil te staan dat het een frans matras of bed is. Bekijk daarom zeker een matras dat bij het bed past, want wie weet herken jij het wel.

Frans bed

Hoek

Een Frans matras is geen matras die jij overal ziet. Het heeft namelijk iets aparts wat de meeste bedden niet hebben. Nu betekent dat niet gelijk dat het niet goed is, maar het kan wel even wennen zijn. Een Frans bed is een bed met een aparte hoek. Waarbij de meeste bedden rechte hoeken hebben is dit bij een Frans matras en bed niet het geval. Hier is namelijk een hoek ronder dan de andere. Daarnaast heb je ook nog een matras waarbij de hoek helemaal is veranderd. Dat kan zeker een gek beeld geven.

Vormen

Als jij dacht dat een Frans matras in een vorm kwam dan had je het verkeerd. Het fijne van dit matras is dat het in allerlei verschillende vormen komt. Zo heb je grote hoeken of juist kleine hoeken. Daarnaast kan het zo zijn dat het matras een strakke lijn heeft of juist meer gerond is. Er is dus zeker genoeg keus en daarom is het ook goed om een Frans bed te bekijken en wellicht in je woning te plaatsen als logeerbed. Het neemt weinig ruimte in beslag.

Ruimte

Een bed met een kleinere hoek kan zeker handig zijn om te hebben. Wanneer jij namelijk weinig ruimte hebt in een kamer en je wilt er toch een bed kwijt dan is een Frans bed natuurlijk perfect om te hebben. Ze zijn dan ook niet gigantisch duur en kunnen op maat worden gemaakt. Daarom kan het ook handig zijn voor chauffeurs die nog een fijn matras nodig hebben in de cabine als ze lange ritten hebben. Kijk daarom goed of dit matras nog eens van pas kan komen voor jou en wie weet heb jij er een binnenkort.