Cilindersloten in het zwart

Cilindersloten in het zwart worden steeds meer verkocht omdat ze aansluiten bij de moderne deuren zoals stalen deuren of staallook deuren. Cilindersloten in het zwart zijn er in verschillende uitvoeringen zoals de halve cilinder, de dubbele cilinder en de knopcilinder. Daarnaast zijn er cilindersloten in het zwart met certificaat (hierop zit een patent) en zonder certificaat.

Pfaffenhain EA cilindersloten in het zwart

De zwarte cilindersloten van Pfaffenhain EA voldoen aan het politiekeurmerk SKG3. Dit wil zeggen dat de cilindersloten bestand zijn tegen boren en kerntrekken. Bij de Pfaffenhain EA cilinders zit geen certificaat erbij dus sleutels zijn eenvoudig bij te laten maken door een slotenmaker. Deze cilindersloten in het zwart zijn ook te combineren met nikkelkleurige cilindersloten. Mocht u dus één deur met een zwarte cilinder willen hebben die gelijksluitend aan uw andere cilinders moet zijn dan is dat dus mogelijk!

cilindersloten in het zwart

M&C cilindersloten in het zwart

De zwarte cilindersloten van M&C zijn certificaatsloten. Dit wil zeggen dat er op de cilinders en sleutels een patent zit waardoor sleutels niet zomaar te kopiëren zijn. Mocht u sleutels bij willen laten maken of cilinders willen nabestellen dan dient er altijd een certificaat te overhandigen zijn. De cilindersloten in het zwart van M&C zijn er in diverse uitvoeringen, zoals de halve cilinder, dubbele cilinder en knopcilinder. M&C heeft meerdere modellen met cilindersloten in het zwart, zoals de M&C SKG3 Matrix cilinders en de M&C SKG3 Condor cilinders. Ook de zwarte cilindersloten van M&C zijn te combineren met nikkelkleurige cilinders of messingkleurige cilinders.